Ingredientai
- Faršas 500 g kiaulienos
- Kiaušiniai 5 vnt. 4 kietai virti ir 1 žalias
- Džiūvėsiai 50 g malti
- Svogūnai 1 vnt.
- Mėsos prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Paruoškite maltą mėsą: įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais, pagal skonį pasūdykite ir viską gerai išmaišykite.
2. Virtus kiaušinius nulupkite. Kiekvieną aplipdykite paruošta mėsa ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
3. Apvoliotus džiūvėsiuose kiaušinius truputį apkepkite keptuvėje, o paskui šaukite į orkaitę ir 20 minučių dar pakepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Škotų