Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 500 g gali būti mielinė
- Kiaušiniai 1 vnt. aptepti
- Aviena:( 400 - 500 malta arba kapota - įdarui) 400 arbat. š.
- Paprikos 3 vnt. po puse raudonos, geltonos ir žalios - įdarui
- Svogūnai 1 vnt. įdarui
- Morkos 1 vnt. įdarui
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti - įdarui
- Druska 1 žiupsnelis įdarui
- Mėsos prieskoniai: (įdarui) 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Tešlą atšildykite, pakočiokite ir išspauskite didesnius apskritimus. Sutarkuokite morką, susmulkinkite svogūną, paprikas ir sumaišykite su malta aviena. Paskaninkite mėsos prieskoniais, pipirais ir druska.
2. Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro ir užsukite. Aptepkite kiaušinio plakiniu. Kibinus sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Knyga „Viskas iš faršo“ |
Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita