Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota tešla 400 g pakelis
- Sviestas 2 valg. š.
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
- Riešutai 100 g
Kaip gaminti
- Atšildytą tešlą kuo ploniau iškočiokite, patepkite sviestu, apibarstykite milteliniu cukrumi, susmulkintais riešutais, suvyniokite voleliu ir valandą palaikykite šaldytuve, kad gerai sustingtų.
- Tada tešlos volelį supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais, kiekvieną dar truputį pakočiokite, sudėkite į skardą ir kepkite 200`C karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus (5–8 min.).
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita