Ingredientai
- Sluoksniuota tešla: (gabaliukai 10 x 10 cm) 4 vnt.
- Varškė 4 valg. š. tepamosios natūralios arba „Filadelfijos“ sūrio
- Pomidorai 2 vnt. vidutinio dydžio
- Parmezano sūris 2 valg. š. tarkuoto
- Prieskoniniai žalumynai 10 vnt. čiobrelių, petražolių, baziliko lapelių papuošimui - pagal skonį
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 C. Ant kiekvieno gabaliuko tešlos peiliu „nupieškite“ rėmelį maždaug 0,7 – 1 cm pločio. Neperpjaukite!
- Viduriuką patepkite varške, ant jo sudėkite vieną – dvi plonas riekeles pomidoro ir užbarstykite parmezano.
- Kepkite ~ 15 min kol gražiai pagels. Patiekdami pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis (pagal skonį).
Receptas iš tinklaraščio ŽAIDŽIAME VIRTUVĘ
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Žaidžiame virtuvę“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita