Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 400 g
- Kamambero sūris 150 g
- Sūris 30 g fitaki
- Džiovintos spanguolės 1 sauja
Kaip gaminti
1. Kiekvieną tešlos lakštą padalinkite į dvi dalis. Į kiekvieno kvadrato centrą įdėkite gabalėlį kamambero, ant viršaus šaukštelį „Fitaki“ sūrio ir užberkite žiupsnelį spanguolių.
2. Kvadratėlių kampus įpjaukite (turi išeiti keturi trikampiai) ir kas antrą kvadrato kamputį lenkite į centrą. Užlenktus kampučius tarpusavyje sutvirtinkite, jog kepant liktų savo vietose ir neišsiskleistų.
3. Suformuotus malūnėlius dėkite kepti į iki 180°C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Kepiniai, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis