Ingredientai
- Slyvos 400 g
- Svogūnai 200 g saldaus
- Razinos 50 g
- Cukrus 100 g „muscovado“
- Čili paprikos dribsnių 1 arbat. š.
- Garstyčių sėklos 1 arbat. š. geltonųjų
- Actas 150 ml obuolių
- Cinamonų lazdelė 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus, perpjaukite į keturias dalis. Kubeliais supjaustykite svogūną.
2. Sudėkite visus ingredientus į puodą, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo. Virkite apie valandą laiko, nepamiršdami vis pamaišyti.
3. Dar karštą čatnį supilstykite į sterilizuotus stiklainius.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai