Ingredientai
- Slyvos 300 g
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Cukrus 80 g
- Miltai 100 g
- Pienas 250 ml
- Miltelinis cukrus 70 g
- Cinamonas 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Slyvas supjaustykite mažais gabaliukais.
2. Tešlai kiaušinių trynius suplakite su cukrumi, kol suputos. Į juos įmaišykite miltus ir pieną.
3. Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių. Sukrėskite tešlą ir ant jos išdėliokite slyvų gabaliukus.
4. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir tolygiai paskirstykite ant slyvų.
5. Pyrago viršų apibarstykite milteliniu cukrumi ir cinamonu.
6. Kepkite 220 °C temperatūros orkaitėje 15 min. Iškepusį pyragą galite susukti kaip vyniotinį arba lenkti per pusę.
Skanaus :)
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita