Ingredientai
- Zefyrai:(pakelis) 1 vnt.
- Šokoladas 400 g baltas
- Aliejus 1 arbat. š.
- Kokosų drožlės 1 puodelis pabarstukų, skrudintų riešutų ir t.t.
Kaip gaminti
- Baltą šokoladą ištirpinkite garų vonelėje su šaukšteliu aliejaus. Šokoladas įgaus gražų spindesį.
- Zefyriukus persmeikite mediniu pagaliuku ir nardinkite į šiltą šokoladą, leiskite nuvarvėti.
- Merkite zefyro galiuką į mėgiamus pagardus.
- Sudėkite atsargiai ant lėkštės ir palaikykite šaldytuve ar šaltoje patalpoje 5–8 valandas.
Receptą atsiuntė Indrė R.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Konkursas „Mano gardus ruduo“
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita