Ingredientai
- Varškė 400 g riebi
- Kokosų drožlės 10 valg. š. 8-10
- Migdolai 4 valg. š. apie 20 kepintų migdolų
- Miltelinis cukrus 5 valg. š.
- migdolų esencija keli lašai 3 g
Kaip gaminti
1. Varškę gerai pertrinkite su miltiniu cukrumi, migdolų esencija ir 4–5 šaukštais kokosų drožlių.
2. Šlapiomis rankomis išplokite nedidelius blynelius, į vidų dėkite po migdolą ir tarp rankų suformuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus. Juos apvoliokite likusiose kokosų drožlėse ir 1–2 valandas laikykite šaldytuve.
Šis skanėstas labai patinka vaikams.
Vegetariški patiekalai |
Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita