Ingredientai
- Pievagrybiai 200 g
- Vištiena 2 vnt. 2 keptos vištienos blauzdelės (gali būti ir kalakutiena)
- Svogūnai 2 vnt.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Bazilikai 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų
- Krapai 40 g ryšulėlis šviežių
- Majonezas 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Keptuvėje pakepinkite susmulkintus grybus ir svogūnus. Suberkite prieskonius.
2. Nulupkite vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustykite.
3. Kai grybai su svogūnais iškeps, juos sumaišykite su vištiena ir majonezu.
Tikrai sotu ir skanu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita