Ingredientai
- Moliūgo tyrė 120 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Riešutų sviestas 130 g migdolų
- Medus 120 g
- Vanilės ekstraktas 2 arbat. š.
- Kakava 20 g nesaldintos
- Kepimo milteliai 0,5 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Paruoškite 20x20 cm kepimo skardą – įklokite į ją kepimo popieriaus ir atidėkite į šalį.
2. Visus ingredientus sudėkite į elektrinį maišytuvą ir maišykite tol, kol tešla taps vientisa ir minkšta.
3. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo skardą ir kepkite apie pusvalandį, kol įsmeigus medinį pagaliuką tešla prie jo neprikibs.
4. Iškeptą šokoladainį su moliūgais palaikykite 15 minučių kambario temperatūroje ir tuomet skanaukite.