Ingredientai
- Juodasis šokoladas 300 g
- Rožiniai pipirai 2 valg. š.
- Pistacijos 200 g žaliųjų nesūdytų
- Druska 1 žiupsnelis kokybiškos
Kaip gaminti
1. Šokoladą sulaužykite ir išlydykite karšto vandens vonelėje t.y. į puodą pilkite vandens, į jį statykite kitą indą į kurį suberkite sulaužytą šokoladą ir kaitinkite maišydami, kol jis ištirps.
2. Apvalią kepimo formą nusegamais kraštais išklokite maistine plėvele ir supilkite lydytą šokoladą. Kol šokoladas dar nesustingo apibarstykite jį išgliaudytais pistacijų riešutais ir rausvaisiais pipirais bei druskos kristalėliais.
3. Paruoštą šokoladą dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Kai šokoladas sustings, galite laikyti kambario temperatūroje ir pjaustyti arba laužyti į gabalėlius.