Ingredientai
- Sviestas 100 g
- Šokoladas 150 g tamsaus
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Cukrus 40 g „Panevėžio Plius“
- Vanilinis cukrus 1 valg. š. „Dansukker“ su natūralia vanile
- Miltai 2 valg. š. kvietinių
- Imbieras 1 arbat. š. 0,5 - maltų
Kaip gaminti
- Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies.
- Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste.
- Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį.
- Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės.
- Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Iš karto tiekite su ledais ar grietinėle ir pasirinktomis uogomis.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita