Ingredientai
- Sviestas 100 g
- Juodasis šokoladas 100 g
- Kava 1 valg. š. tirpios
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Rudasis cukrus 80 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Miltai 120 g
- Lazdynų riešutai 1 valg. š. maltų
Kaip gaminti
- Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purios masės.
- Šokoladą sulaužykite gabalėliais, sumeskite į karščiui atsparų indą su tarkuotu sviestu, išlydykite virš garų ir atvėsinkite.
- Atvėsintą šokolado masę įmaišykite į kiaušinių plakinį, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus ir per sietelį persijotus miltus, riešutus ir viską išsukite.
- Paruoštą tešlą išskirstykite į keksiukų formeles. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita