Ingredientai
- Margarinas 125 g kambario temperatūros
- Cukrus 100 g
- Miltai 150 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Kiaušiniai 2 vnt. dideli
- Kakava 2 valg. š. milteliai
- Juodasis šokoladas 25 g išlydytas
- Sviestas 100 g kambario temperatūros - kremui
- Miltelinis cukrus 100 g kremui
- Šokoladas 50 g baltas - kremui
Kaip gaminti
1. Margariną išsukite su cukrumi, maišydamos po vieną įmuškite kaušinius. Supilkite išlydytą šokoladą, suberkite miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėkite tešlos į keksiukų formeles ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 15-20 min. Atvėsinkite.
2. Sviestiniam kremui sviestą išsukite su cukraus pudra, supilkite išlydytą šokoladą ir gerai išplakite.
3. Atvėsusių keksiukų viršūnėles nupjaukite aštriu peiliu ir perpjautkite pusiau. Užtepkite sviestinio kremo ir įkiškite nupjautas viršūnėlės puseles – „sparnelius“.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita