Ingredientai
- Juodasis šokoladas 200 g ištirpinto
- Sviestas 150 g ištirpinto
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Kokosų drožlės 50 g
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Pienas 100 ml
- Šokoladas 100 g pieniško gabalėlių
- Miltai 300 g
- Rudasis cukrus 100 g
- Saldainiai „Raffaello“:(pakuotė) 1 vnt.
Kaip gaminti
- Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Keksiukų formą išklokite popierėliais.
- Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir kokoso drožles.
- Atskirame dubenyje suplakite visus skystus ingridientus. Įmaišykite pieniško šokolado gabalėlius ir miltų mišinį.
- Tešla pripildykite keksiukų formeles beveik iki viršaus.
- Į tešlą įspauskite po „Raffaello“ saldainį.
- Kepkite 20–25 minutes, arba iki įkištas į vidurį medinis pagaliukas, ištraukus, liks neapsivėlęs žalia tešla.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita