Ingredientai
- Šokoladas 200 g pieninis
- Juodasis šokoladas 250 g
- Grietinėlė 200 ml
- Anyžiai 3 vnt. žvaigždiniai
- Sirupas 3 valg. š. „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
- Kakava 1 vnt. miltelių
Kaip gaminti
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą.
- Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais.
- Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti.
- Paskui vėl pakaitinkite.
- Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą.
- Išimkite žvaigždinius anyžius.
- Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
- Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val.
- Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos milteliais.
Pagaminsite per 30 min., neskaičiuojant šaldymo laiko.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita