Ingredientai
- Avokadai 2 vnt.
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Miltai 150 g
- Sviestas 50 g
- Medus 4 valg. š.
- Kakava 2 valg. š. miltelių
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Ištirpinkite sviestą, o avokadų minkštimą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Tuomet ištirpintą sviestą išplakite su kiaušiniais, vanilės ekstraktu, medumi ir trintais avokadais.
2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, o į avokadų masę suberkite miltų mišinį, kakavą ir viską gerai išmaišykite.
3. Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir supilkite gautą masę. Dėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepkite apie pusvalandį.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis