Ingredientai
- Kiaušiniai 6 vnt.
- Miltai 100 g
- Sviestas 200 g
- Šokoladas 200 g kuo daugiau kakavos, tuo geriau
- Cukrus 200 g
- Brendis 2 valg. š. prancūziško brendžio „Alita“
Kaip gaminti
- Keksiukų formeles patepkite sviestu, kad nepriliptų.
- Išplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo.
- Į puodą su vandeniu įdėkite kitą indą ir jame ištirpinkite šokoladą.
- Sviestą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į šokolado masę.
- Įpilkite brendį ir viską ištirpinkite.
- Maišydami šokoladą supilkite į kiaušinių masę.
- Išpilstykite viską į formeles ir maždaug 8 minutes kepkite 190 laipsnių temperatūroje.
Recepto autorius: virtuvės šefas Marcas d’Erceville.