Ingredientai
- Margarinas 200 g kepiniams
- Juodasis šokoladas 200 g
- Cukrus 150 g
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Miltai 150 g
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Bananai 3 vnt.
- Obuoliai 4 vnt.
- Bazilikai 20 vnt. švieži lapeliai
Kaip gaminti
1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite margariną ir šokoladą. Palikite atvėsti.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Tada supilkite šokoladą su margarinu, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išmaišykite.
3. Bananus nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Obuolius supjaustykite skiltelėmis. Baziliko lapus susmulkinkite. Obuolius, bananus ir bazilikus suberkite į tešlą, gerai išmaišykite.
4. Kepimo formą patepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40-50 minučių. Galite pabarstyti milteliniu cukrumi, papuošti uogomis, ledais, plakta grietinėle, šokoladiniu padažu ir kt.
Receptą atsiuntė Nina Balinskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Konkursai: Mano velykinis receptas
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita