Ingredientai
- Miltai 4 valg. š.
- Cukrus 4 valg. š.
- Kakava 3 valg. š.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. ¼
- Druska 1 arbat. š. ¼
- Kiaušiniai 1 vnt. išplaktas
- Pienas 3 valg. š.
- Aliejus 1 valg. š.
- Karameliniai saldainiai: (nebūtina) 2 vnt.
- Miltelinis cukrus 1 žiupsnelis patiekimui
Kaip gaminti
- Puodelyje (250 ml) šakute sumaišykite miltus, cukrų, kakavos miltelius, kepimo miltelius, druską, išplaktą kiaušinį, pieną ir aliejų iki vientisos masės.
- Jei norite, į vidų įspauskite du karamelinius saldainius.
- Dėkite puodelį į mikrobangų krosnelę ir kepkite 1–2 minutes, patikrindami kas 30 sek.
- Patikrinkite mediniu pagaliuku – įkištas ir ištrauktas iš pyragėlio, jis turi būti švarus.
- Apibarstykite milteliniu cukrumi ir patiekite šiltą.