Ingredientai
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Oreo sausainiai 2 vnt. pakeliai
- Kreminis sūris 1000 g perpus „Philadelphia“ ir „Creme Bonjour“
- Miltai 30 g
- Cukrus 50 g
- Sviestas 100 g
- Juodasis šokoladas 400 g
Kaip gaminti
Paruoškite sausainių pagrindą:
1. Sausainius sutrinkite į trupinius.
2. Išlydykite sviestą ir sumaišykite su sausainių trupiniais.
3. Sausainių trupinius sudėkite į kepimo formą, juos gerai išlyginkite ir kepkite 10 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminkite šokoladinį kremą:
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sumaišykite su sūriais, suberkite miltus. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje bei supilkite jį į kremą. Gerai viską išmaišykite.
Iškepkite pyragą:
1. Paruoštą kremą supilkite ant iškepusio trupinių pagrindo ir kepkite 2 valandas iki 90 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
2. Iškepusį tortą atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kad gerai atšaltų.