Ingredientai
- Kiauliena 1 kg šonkauliukai
- Svogūnų laiškai 10 g 5 laiškai
- Česnakai 1 vnt. skiltelė
- Imbieras 1 vnt. apie 3 cm ilgio nuluptos šaknies ir pusė š. malto imbiero
- Sojų padažas 1 valg. š.
- Medus 4 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. 3 valg. š. sulčių
- Aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Sudėkite šonkauliukus ant grotelių, įtvirtintų apie 10 cm nuo anglių, ir 7 min. kepkite vis pavartydami.
2. Sudėkite padažo ingredientus į puodą, pastatykite jį ant silpnos ugnies ir, kai užvirs, pavirkite dar apie minutę.
3. Nuimkite šonkauliukus nuo grotelių, sudėkite į plokščią lėkštę ir apliekite padažu. Paskui vėl išdėliokite mėsą ant grotelių ir apie 10 min. kepkite.