Ingredientai
- Kiauliena 800 g šonkauliai
- Medus 4 valg. š. skystas
- Sojų padažas 3 valg. š.
- Imbieras 20 g šaknies
- Česnakai 1 skiltelės
- Druska 1 arbat. š.
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Mėsos prieskoniai 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Šonkauliukus nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į šaltu vandeniu apšlakstytą skardą. Kepkite apie 30 min. iki 200 ºC įkaitintoje orkaitėje.
2. Susmulkinkite imbierą ir česnaką. Sojų padažą sumaišykite su medumi. Į masę įdėkite imbiero, česnako, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir prieskonių.
3. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, šonkauliukus aptepkite medaus ir prieskonių mišiniu. Patiekalą patiekite su daržovių salotomis.