Ingredientai
- Spagečiai: 100 g
- Aliejus 1 valg. š.
- Kalakutiena 60 g filė
- Pievagrybiai 30 g
- Mėlynųjų pelėsių sūris 20 g
- Sūris 15 g „Gojaus“
- Džiovinti pomidorai 15 g
- Grietinėlė 50 ml
- Vynas 25 ml baltas
Kaip gaminti
1. Išvirkite makaronus.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Dėkite pjaustytus pievagrybius ir kubeliais ar smulkiais šiaudeliais pjaustytą kalakutienos filė. Apkepkite kelias minutes.
3. Tada suberkite sūrį su mėlynuoju pelėsiu, supilkite vyną. Troškinkite apie 2 min.
4. Suberkite smulkintus džiovintus pomidorus ir supilkite grietinėlę. Įberkite „Gojaus“ sūrio. Pakaitinkite, kol padažas pradės tirštėti. Nukelkite nuo ugnies.
5. Išvirusius makaronus sukrėskite į dubenį ir užpilkite paruoštu padažu. Pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita