Ingredientai
- Kynvos (bolivinės balandos) 3 puodelis įvairių spalvų
- Pomidorai 1 puodelis 1/2 vyšninių
- Paprikos 1 puodelis 1/2 raudona, žalia, geltona - smulkintos
- Raudonasis svogūnas 1 g 1/2 smulkinto
- Moliūgo sėklos 1 puodelis 1/4
- Česnakai 1 skiltelės smulkinto
- Pupelės 1 puodelis 1/2 juodųjų
- Alyvuogės 1 puodelis 1/2 juodosios
- Petražolės 1 puodelis 1/4 smulkintos
- Citrinos 1 vnt. 3 valg. š. - sulčių
- Alyvuogių aliejus 5 valg. š.
Kaip gaminti
- Bolivines balandas ir pupeles išvirkite ir atvėsinkite. Sumaišykite visus salotoms skirtus ingredientus ir pagardinkite druska bei pipirais.
- Apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita