Ingredientai
- Paprikos 1 vnt. ½ - raudona, saldžioji
- Morkos 1 vnt.
- Apelsinai 1 vnt. tinka ir mandarinai
- Petražolės 1 vnt. ryšelis
- Avinžirniai 1 st. ½
- Medus 1 valg. š.
- Sultys 2 valg. š. 2 - 3 - apelsinų
- Aliejus 1 valg. š. augalinis
- Aitrioji paprika 1 vnt. ½
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Apelsinus arba mandarinus, papriką supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite arba taip pat supjaustykite kubeliais, susmulkinkite petražoles, sudėkite virtus arba konservuotus avinžirnius.
- Aitriąją papriką susmulkinkite ir sumaišykite su apelsinų sultimis, medumi, augaliniu aliejumi, prieskoniais ir gautu padažu apliekite salotas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita