Ingredientai
- Avižiniai dribsniai 250 g
- Morkos 2 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Miltai 2 valg. š.
- Sojos padažas 1 arbat. š.
- Džiūvėsiai 1 valg. š. maltų
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Avižinius dribsnius bei morkas išvirkite atskiruose puoduose. Tuomet elektriniu trintuvu sutrinkite morkas, avižinius dribsnius, susmulkintą svogūną ir česnako skilteles.
2. Įmaišykite sojos padažą, prieskonius, kiaušinį ir miltus. Viską dar kartą gerai sutrinkite iki vientisos masės ir pradėkite formuoti blynelius.
3. Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepiniai