Ingredientai
- Pienas 250 ml
- Miltai 1 valg. š.
- Cukrus 1 st.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sultys 100 ml šviežių arba šaldytų spanguolių
- Saldūs vaniliniai varškės sūreliai 2 vnt.
Kaip gaminti
1. Supilkite į prikaistuvį 150 ml pieno ir užvirinkite.
2. Likusiame piene išmaišykite miltus (turi nelikti gumuliukų) ir supilkite į užvirusį. Pakaitinkite, kol masė sutirštės, tada palikite atvėsti.
3. Kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi.
4. Sudėkite smulkintus sūrelius, supilkite spanguolių sultis ir elektriniu plakikliu suplakite vientisą masę. Sumaišykite su tiršta pieno mase.
Konditerio patarimas. Jei kremas skystokas, įmaišykite į jį žiupsnį brinkintos ir karšto vandens vonelėje ištirpintos želatinos.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita