Ingredientai
- Šaldytos šparaginės pupelės 300 g
- Pievagrybiai 250 g
- Sviestas 1 valg. š.
- Jogurtas 1 st. 0,5 natūralaus
- Miltai 1 valg. š.
- Vynas 1 valg. š. sauso balto
- Vorčesterio padažas 2 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Pupeles palikite atšilti. Grybus nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite grybus ir ant vidutinės ugnies troškinkite, kol išsiskirs skysčio.
3. Nemažame apkepo inde sumaišykite jogurtą, miltus, vyną ir padažą. Kai masė pasidarys vienalytė, įmaišykite grybus su visu skysčiu, pupeles ir kepkite 160 °C orkaitėje 35–40 min.
.4 Troškinį patiekite karštą.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita