Ingredientai
- Špinatai 300 g
- Daržovių sultinys 2 st. 1,5 arba vandens
- Miltai 3 valg. š.
- Sojų pieno milteliai: 2 valg. š.
- Žemės riešutai 2 valg. š. kapoti pakepinti
- Muskatas 1 žiupsnelis tarkuoto riešuto
- Druska 1 arbat. š. ketvirtadalis
- Pipirai 1 žiupsnelis baltųjų maltų
Kaip gaminti
1. Špinatus užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkiter palikite 5 min. Vandenį nupilkite, špinatus gerai nuvarvinkite.
2. Sultinį arba vandenį sumaišykite su miltais, sojų pieno milteliais, pabarstykite druska (jei sultinys nesūdytas), pagardinkite muskato riešutu ir pipirais. Maišykite, kol neliks gumuliukų, tada užvirinkite.
3. Kai skystis sutirštės, sudėkite paruoštus špinatus, suberkite riešutus, dar 1 min. pavirkite ir nukaiskite. Patiekite karštus.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Vegetarams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita