Ingredientai
- Špinatai 100 g Ryšulėlis šviežių
- Mėlynųjų pelėsių sūris 50 g
- Šilauogės 70 g
- Kriaušės 1 vnt. nedidelė
- Graikiniai riešutai 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. 1 valg. š. sulčių
- Medus 1 arbat. š. skysto
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Gerai nuplaukite ir nuvarvinkite špinatus. Susmulkinkite sūrį ir graikinius riešutus.
2. Kriaušę nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
3. Šluotele suplakite alyvuogių aliejų ir citrinų sultis, įmaišykite šlakelį medaus, pasūdykite.
4. Lėkštės dugną išklokite špinatų lapeliais, ant viršaus išdėliokite šilauoges ir kriaušės gabalėlius, pabarstykite trupintu sūriu ir smulkintais riešutais, apšlakstykite padažu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita