Ingredientai
- Sping Roll tešla: 2 vnt.
- Aliejus 500 ml
- Kiaušiniai 1 vnt. plakinio
- Kopūstai 1 vnt. 0,5 - įdarui
- Morkos 2 vnt. įdarui
- Pievagrybiai 100 g įdarui
- Grybai 50 g virtų, džiovintų - įdarui
- Svogūnai 1 vnt. įdarui
- Porai 1 vnt. įdarui
- Cukinijos 1 vnt.
- Paprikos 2 vnt. keptų konservuotų
- Česnakai 2 skiltelės įdarui
- Druska 1 žiupsnelis įdarui
- Pipirai 1 žiupsnelis įdarui
- Juodgrūdė: (įdarui) 1 arbat. š.
- Asafetida: (įdarui) 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Daržovės ir grybus supjaustykite, apkepinkite, pagardinkite druska, pipirais, įberkite juodgrūdės ir asafetidos ir dar keletą minučių pakepkite. Įdarą atvėsinkite.
- Spring Roll tešlą uždenkite šlapiu rankšluosčiu ir palikite 45 min kambario temperatūroje atšilti.
- Imkite atsargiai po vieną lapą tešlos, dėkite įdaro ir susukite į ritinėlį, kraštelį patepkite kiaušinio plakiniu. Taip susukite visus.
- Kepame roll'us įkaitintame aliejuje (aliejus turi apsemti), kol gražiai apskrus, dedame ant popierinių rankšluoščių, kad nuvarvėtų nereikalingas aliejus. Tiekite su saldžiarūgščiu padažu.
Receptas iš tinklaraščio „remember every moment“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „remember every moment“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kinų