Ingredientai
- Morkos 1 vnt.
- Ryžiai 100 g
- Kukurūzai 80 g konservuotų
- Šaldyti žirneliai 80 g
- Brokoliniai kopūstai 1 vnt. nedidelis
- Daržovių sultinys 1 vnt. arba vištienos sultinio kubelis
- Lydytas sūrelis be priedų 180 g
- Sviestas 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Puode užvirinkite 1,5 l vandens, suberkite ryžius, virkite apie 10 min.
2. Kol ryžiai virs, nuskuskite morką, supjaustykite griežinėliais. Nuplaukite ir nedideliais žiedynais supjaustykite brokolinį kopūstą.
3. Sudėkite į puodą morkas, brokolinius kopūstus, kukurūzus ir atšildytus žirnelius. Kai vanduo užvirs, įmaišykite sultinio kubelį. Virkite, kol suminkštės daržovės.
4. Baigiant virti įmaišykite lydytą sūrelį, jei reikia, dar pasūdykite. Išpilstykite sriubą į lėkštes, pagardinkite šaukšteliu sviesto.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita