Ingredientai
- Kokosų pienas 400 ml 1 ind. - „Santa Maria Coconut Milk“
- Prieskoniai 30 g pakuotė „Santa Maria Asian Spices Tom Kha“
- Vištienos krūtinėlė 400 g supjaustytos
- Vanduo 400 ml
- Pomidorai 2 vnt. supjaustyti kubeliais
- Grybai 5 vnt. supjaustyti griežinėliais
Kaip gaminti
- Sumaišykite prieskonių mišinį Tom Kha sriubai su kokoso pienu ir vandeniu. Užvirkite.
- Sudėkite juostelėmis supjaustytą vištieną (neapdorotą) ir virkite 5 minutes.
- Sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir pievagrybius.
Receptas iš tinklaraščio „Santa Maria“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Tailandiečių