Ingredientai
- Kefyras 2 st.
- Varškė 200 g
- Grietinė 1 st. 15 proc. riebumo
- Kiaušiniai 3 vnt. kietai virti
- Svogūnai 2 vnt. jauni svogūnėliai su laiškais
- Česnakai 1 skiltelės
- Agurkai 2 vnt.
- Ridikai 200 g ridikėlių
- Krapai 3 valg. š.
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Pipirai 1 arbat. š. pagal skonį
- Mėtos 10 g lapelių
Kaip gaminti
- Kefyrą, varškę ir grietinę išplakite, suberkite smulkintus česnakus ir svogūnus.
- Sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus ir ridikėlius, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais.
- Suberkite smulkintus žalumynus, išmaišykite ir mažiausiai valandą laikykite šaldytuve.
- Išpilsčiusi į lėkštes, įdėkite griežinėliais supjaustytų kiaušinių. Papuoškite šviežiomis mėtų šakelėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita