Ingredientai
- Stintos 10 vnt.
- Citrinos 1 vnt.
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį žuviai pasūdyti ir 1 arbat. š. padažui
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. malti, pagal skonį
- Grietinėlė 3 valg. š. padažui
- Česnakai 2 skiltelės padažui
- Petražolės 10 g padažui
- Svogūnai 30 g padažui
- Miltai 1 valg. š. padažui
- Aliejus 2 valg. š. padažui
- Sviestas 2 valg. š. padažui
Kaip gaminti
1. Stintas nuplaukite, išvalykite, pagardinkite pipirais, druska, apkepkite keptuvėje.
2. Česnaką, petražoles ir svogūną susmulkinkite ir apkepkite svieste. Miltus sumaišykite su nedideliu kiekiu šalto vandens ir supilkite į keptuvę. Pakaitinkite.
3. Kai padažas sutirštės, supilkite grietinėlę, šiek tiek pasūdykite, pamaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Apšlakstykite citrinos sultimis.
4. Valgykite stintas su grietinėlės padažu ir apkeptomis bulvytėmis.
Plačiau skaitykite: Stintos „ant bangos“. Ruoškime ir ragaukime!