Ingredientai
- Kiaušiniai 1 vnt. didelis
- Miltai 1 st.
- Krapai 50 g
- Stintos 14 vnt. didelės
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. malti, pagal skonį
Kaip gaminti
1. Stintas nuplaukite, išvalykite vidurius ir į kiekvieną įdėkite po šakelę šviežių krapų (jeigu neturite, galite keisti bet kokiomis mėgstamomis žolelėmis). Pasūdykite, pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.
2. Išplakite kiaušinį. Apvoliokite stintą kiaušinio plakinyje, paskui miltuose. Pakartokite.
3. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol stintos įgaus aukso spalvą. Skanaukite su daržovėmis, ryžiais, bulvėmis.
Plačiau skaitykite: Stintos „ant bangos“. Ruoškime ir ragaukime!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai, Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita