Ingredientai
- Citrinos 2 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Kiauliena 3 vnt. mentė
Kaip gaminti
- Pašalinkite iš menkės kaulus, pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis, suformuokite ir suvyniokite į maistinę plėvelę.
- Dėkite į šaldiklį, kad gerai žuvis sušaltų. Galite palaikyti net keletą dienų ar ilgiau.
- Šaldytą žuvį itin plonai supjaustykite ir dėkite į lėkštę.
- Apšlakstykite citrinų sultimis, tiekite su svogūnu, svogūnų laiškais ir citrina.
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita