Ingredientai
- Kopūstai 1 vnt. 0,5 gūžės baltagūžio
- Bulvės 6 vnt.
- Šaldyti žirneliai 250 g konservuotų arba šaldytų žaliųjų
- Pomidorai 100 g konservuotų be odelių
- Morkos 1 vnt. vidutinio dydžio
- Sviestas 1 valg. š. pagal skonį
- Grietinė 2 valg. š. pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Bulves ir morką nuskuskite, supjaustykite gabalėliais. Kopūstą susmulkinkite.
- Užvirkite vandens ir suberkite į jį smulkintas daržoves.
- Virkite, kol suminkštės. Tada suberkite žirnelius ir smulkintus konservuotus pomidorus. Dar šiek tiek pavirkite.
- Kai baigs virti, pagardinkite sviestu, grietine, pipirais, pagal skonį pasūdykite. Uždenkite puodą ir palikite 10–15 minučių pastovėti.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita