Ingredientai
- Krapai 2 arbat. š.
- Sviestas 2 valg. š.
- Aliejus 1 valg. š.
- Grietinė 2 valg. š.
- Miltai 1 valg. š.
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis
- Druska 2 arbat. š.
- Svogūnai 2 vnt. vidutinio dydžio
- Faršas 400 g kiaulienos
- Makaronai 400 g spagečių arba kitokių mėgiamų
Kaip gaminti
1. Į verdantį vandenį įpilkite truputį aliejaus, įberkite druskos ir sudėkite makaronus (verdant nuolat pamaišykite).
2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, faršą, druską ir pipirus.
3. Į miltus įpilkite šalto vandens ir maišykte, kol pasidarys vientisa masė. Tuomet supilkite į keptuvę, baigiant kepti svogūnams ir faršui.
4. Į keptuvę įdėkite grietinės ir viską ant silpnos ugnies pakepkite dar apie 5 min.
5. Į lėkštę pirma dėkite makaronus, poto faršą, o ant viršaus užberkite šviežių smulkintų krapų.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Rūta Martinkevičiūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita