Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Česnakai 2 skiltelės smulkiai pjaustytos
- Porai 1 vnt. smulkiai pjaustytas
- Čiobreliai 1 žiupsnelis šviežio
- Vištiena 8 vnt. šlaunelės be odos ir kaulų
- Bulvės 500 g
- Vištienos sultinys 350 ml
- Šaldyti žirneliai 350 g
- Šparaginės pupelės 200 g
- Citrinos 0,5 vnt. supjaustytos skiltelėmis; pagardinimui
Kaip gaminti
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite smulkintus porus, česnakus, čiobrelius, uždenkite ir pakepkite 10 min. vis pamaišydami. Sudėkite prieš tai pamarinuotą vištieną ir bulves.
2. Ugnį padidinkite, supilkite sultinį ir palaukite, kol užvirs. Užvirus, ugnį sumažinkite ir leiskite viskam pasitroškinti maždaug 35 min.
3. Sudėkite šparagines pupeles ir žirnelius, patroškinkite dar 10 min.
4. Baigus troškinti pagal skonį pagardinkite druska, patiekite su skiltele citrinos.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai