Ingredientai
- Burokėliai 1 kg
- Svogūnai 4 vnt.
- Actas 200 ml raudono vyno - marinatui
- Medus 200 g marinatui
- Vanduo 300 ml marinatui
Kaip gaminti
- Burokėlius nuplaukite ir išvirkite. Nulupkite ir sutrinkite stambia trintuve arba supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
- Nulupkite ir supjaustykite svogūnus. Susmulkintas daržoves sumaišykite, sukrėskite į stiklainius. Į puodą supilkite marinato produktus, kaitinkite, kol ištirps medus.
- Užpilkite ant daržovių stiklainiuose. Sandariai uždarykite, laikykite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita