Ingredientai
- Triušiena 1 vnt.
- Druska 0,5 arbat. š.
- Juodieji pipirai 0,5 arbat. š.
- Miltai 3 valg. š.
- Saldžiosios paprikos milteliai 0,5 arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 0,25 puodelis
- Vynas 0,3 puodelis baltojo
- Raudonojo kario pasta 1 arbat. š.
- Morkos 1 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Salierų stiebai 1 vnt.
- Konservuoti pomidorai 150 g
- Raudonėliai 1 arbat. š. džiovintų
- Čiobreliai 0,5 arbat. š. džiovintų
Kaip gaminti
1. Triušį supjaustykite gabalais ir apvoliokite miltuose. Apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus.
2. Į puodą sudėkite smulkintą saliero stiebą, svogūną, morką, triušienos gabalėlius, čiobrelius, pagardinkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir užpilkite konservuotais pomidorais, kario pasta, baltuoju vynu.
3. Pagardinkite čiobreliais ir raudonėliais ir uždengę dangčiu dėkite į iki 190°C įkaitintą orkaitę. Troškinkite 1,5 val.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pietums, Vaikams
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vakarėlis, Velykos