Ingredientai
- Morkos 3 vnt. didelės
- Paprikos 1 vnt.
- Salotos 1 vnt. gūžė romaninių
- Salierai 1 vnt. lapkotis
- Česnakai 5 skiltelės
- Rytietiškų ryžių lapų suktinukai „Spring Rolls": 1 vnt.
- Aliejus 2 valg. š.
- Rudasis cukrus 1 arbat. š.
- Sojų padažas 1 valg. š.
- Žuvų padažas: 1 valg. š.
- Austrių padažas: 2 valg. š.
Kaip gaminti
- „Spring Rolls“ suktinukus paruoškite taip, kai nurodyta ant pakuotės.
- Česnaką nulupkite, sukapokite, morkas nuskuskite, supjaustykite šiaudeliais, papriką perpjaukite per pusę, išvalykite, irgi supjaustykite šiaudeliais, saliero lapkotį – griežinėliais.
- Įkaitintame aliejuje pakepinkite česnaką, sumeskite daržoves ir kepkite, kol jos šiek tiek suminkštės.
- Tada suberkite cukrų, sukrėskite padažus, berkite druskos, viską gerai išmaišykite ir atvėsinkite.
- Salotas nuplaukite ir labai gerai nusausinkite.
- Ant paruoštų ryžių lapų lakštų išdėliokite salotų lapus, ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro ir vyniokite suktinuką.
- Kad jis tvirčiau laikytųsi, sudrėkinkite vandeniu.
- Suktinukus supjaustykite griežinėliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita