Ingredientai
- Pita: 1 vnt.
- Vištiena 400 g virtos
- Sviestas 1 valg. š.
- Rudasis cukrus 1 arbat. š.
- Persikai 4 vnt. konservuotų
- Ožkų pieno sūrelis: (tepamo) 1 vnt.
- Salotos 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Čiobreliai 1 žiupsnelis šviežių
- Kedrinės pinijos 1 valg. š.
- Jogurtas 1 puodelis indelis natūralaus
- Sūris 4 vnt. plokštelės lydyto
Kaip gaminti
- Gerai išvirtą vištieną supjaustykite pailgomis juostelėmis, pakepinkite keptuvėje svieste, užberkite šaukštelį cukraus ir viską gerai išmaišykite.
- Salotą nuplaukite, nusausinkite rankšluostiniu popieriumi, suplėšykite stambesniais gabalais ir sumaišykite su natūraliu jogurtu.
- Pitą perpjaukite per pusę. Jei duona storesnė, padalykite į tris dalis.
- Konservuotus persikus nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu ir supjaustykite griežinėliais.
- Kedrines pinijas paskrudinkite sausoje keptuvėje, sumaišykite su ožkų pieno sūriu, pagal skonį berkite čiobrelių.
- Ant pitos tepkite ožkų pieno sūrio, išdėliokite salotas ir vištienos gabalėlius, sūrio plokšteles ir persikus.
- Duoną susukite voleliu ir šiek tiek apskrudinkite orkaitėje.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita