Ingredientai
- Antis 200 g (rūkyta)
- Sultenės 500 g
- Pomidorai 200 g (vyšniniai)
- Kriaušės 4 vnt. (konservuotos)
- Kedrinės pinijos 60 g (kepintos)
- Klevų sirupas 50 g (padažui)
- Garstyčios 20 g (grūdėtosios "Dijon") (padažui)
- Druska 10 g (padažui)
- Alyvuogių aliejus 40 g (padažui)
Kaip gaminti
- Nuplaukite salotas ir sudėkite į dubenį. Supjaustykite pomidorus, kriaušes, antienos filė.
- Paruoškite padažą. Į klevų sirupą supilkite garstyčias, druską. Viską gerai išmaišykite ir lėta srovele apliekite alyvuogių aliejumi.
- Pagardinkite salotas padažu ir apibarstykite jas kepintais kedro riešutais.