Ingredientai
- Duona 2 vnt. tamsios itališkos duonelės
- Avokadai 2 vnt.
- Citrinos 1 vnt. pusės citrinos sulčių
- Tepamas varškės arba lydytas sūrelis (nedidelis indelis) 1 vnt.
- Jautiena 50 g keli gabalėliai keptos jautienos arba vištienos
- Kaparėliai 50 g saujelė marinuotų
Kaip gaminti
1. Avokadus nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
2. Bandeles perpjaukite išilgai per pusę, vidinę pusę paskrudinkite, tada aptepkite sūreliu, dėkite avokado ir jautienos arba vištienos gabalėlių ir užberkite po šaukštelį nuvarvintų ir gerai nusausintų kaparėlių.
Plačiau skaitykite: Kaip paruošti sveikesnius sumuštinius
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita