Ingredientai
- Vafliai: (1 pakelis apskritų nesaldžių arba sausainių) 1 vnt.
- Lydytas sūrelis: (tepamas) 150 g
- Lašiša 100 g sūdytos filė
- Kaparėliai 50 g marinuotų
- Citrinos 1 vnt. sultys
Kaip gaminti
1. Vaflius gausiai aptepkite lydytu sūreliu, ant viršaus uždėkite po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2. Papuoškite 2–3 marinuotais kapariais, pašlakstykite citrinų sultimis.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita