Ingredientai
- Tepamas varškės sūrelis: (su žaliosiomis alyvuogėmis) 150 g
- Krienai 1 valg. š.
- Petražolės 1 sauja ryšulėlis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Duona 1 vnt. tamsi skrudinama
- Kumpis 150 g kiaulienos šaltai rūkyto
- Pomidorai 5 vnt. vynuoginiai
- Bazilikai 1 žiupsnelis šviežių lapelių
Kaip gaminti
1. Varškės sūrelį išsukite su krienais, smulkiai sukapotomis petražolėmis. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Paruošta mase storu sluoksniu aptepkite iš duonos išpjautus skritulius.
2. Ant viršaus uždėkite po griežinėlį kumpio, pipirais pabarstytą pomidoro puselę, baziliko lapelį.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita